Massage/TTouch

Hvad er hundemassage/ TTouch?

Vi giver vores hunde massager af samme grund vi giver det til mennesker. Fordi det afslappe muskler og sind. Fordi det kan undgå/udbedre skader. Fordi det giver mere energi og afvikler stress. En hunds krop virker på mange måder ligesom et menneskes. Det er derfor hunde også elsker en god massage en gang imellem. Selvfølgelig er der en stor forskel mellem massager og det er meget vigtigt at vide hvilken massage din hund har brug for før du starter. Derfor bruger jeg også TTouch; et blødt tryk på trykpunkter, nøjagtigt hvor din hund har brug for det.

Hvad kan jeg gøre for din hund?

Først og fremmest så lytter jeg til dig som ejer af hunden. Det er meget vigtigt at vide hvor aktiv hunden er, hvis hunden dyrker sport eller ej, hvis det er en hvalp, voksen eller senior, hvis hunden har medisinske problemer eller skader osv. så jeg kan tage det med i mine overvejelser før vi starter. Når hunden kommer for en massage vil jeg starte med at se hvad dens krop fortæller mig. Hvor kan hunden lide at blive rørt, og hvor den ikke kan lide det? Er der nogle problemer i kroppen? Gør det ondt nogle steder? Bliver hunden stresset når jeg rører visse dele af kroppen? Ved at gøre alle de overvejelser kan jeg sørge for at din hund er helt afslappet.

Min massage og TTouch metoden

Denne  kombination er opfundet af mig selv, en hundeadfærdsekspert og hundemassør fra Holland. Jeg udføre nu min teknik i Lemvig med international viden og erfaring.

Min måde at massere på er mere end bare en afslappende muskelmassage. Den afslappende massage er som regel det første jeg gør, især for de hunde som dyrker sport eller dem som bare elsker muskelafslapning. Jeg vil også langsomt og mildt massere de nerver der er lige under huden. På den måde kan jeg gøre hunden mere opmærksom på dens forskellige dele af kroppen. Det kan også hjælpe med heling af kroppen (f.eks. efter en skade, operation eller en masse stress), immunforsvaret, udrensning af affaldsstoffer og bedre blodstrømning. Denne måde at massere på kan også hjælpe med at rette på adfærdsproblemer såsom, stress og gøen. I nogle  tilfælde benytter jeg ”gazebind” på hunden. Dette kan putte et mildt pres på nerverne i bestemte områder hvor hunden har mest brug for det. For de hunde der har adfærdsproblemer kan det blive nødvendigt med lidt aktivering indimellem. Jeg vil selvfølgelig udarbejde hvad dette skal være afhengig af hvad din hund har brug for. Du vil hurtigt kunne se at din hund elsker oplevelsen og vil tigge for mere!

Antallet af massager din hund har brug for er helt op til dig! Du kan komme og få en afslappende massage lige så tit du vil. Hvis din hund har helbreds- eller adfærdsproblemer kan jeg give dig et forslag på hvad jeg ville gøre.

Du er velkommen til at blive hos din hunds aftale, eller din hund kan blive hos os i dagpleje.

 

Priser:

Første konsultation:          300kr     (omkring 45 minutter)
Hver næste konsultation: 150kr      (omkring 30 minutter)

10 gange (1x om ugen)       1250kr

Priser i dagpleje: (inkl. en kort video af hvad vi gjorde)

Første konsultation:          300kr       (omkring 45 minutter)
Hver næste konsultation     95kr       (omkring 45 minutter)

10 gange (1x om ugen)      750kr

canine-massage-pix-436402-ver1-0-1280-720

Copyright © 2012 - 2021 dogactivitycenter.dk Design: CrossFade AV Producties.