HundeFitness

Hvad er hundefitness?

Fitness for hunde er designet med henblik på at arbejde med, og forbedre, de fem aspekter af en hunds helbred: styrke, balance, fleksibilitet og mental og fysisk udholdenhed. Målet med dette fitnessprogram er at tilskynde til livslang sundhed gennem en række øvelser, og at udfordre grænserne for krop og sind. En hunds krop undergår dagligt mange fysiske krav og stress: løb, gå ture, leg, sport, pludselig opstopninger, hop osv.

Der er flere fordele ved hundefitness:

– Bygge muskler og styrke dem
– Forbedre fysisk kondition
– Skabe tillid til omgivelserne og sig selv
– At forhindre og reducere risikoen for skader
– Skifte kropsholdning
– Oprette kropsbevidsthed
– Få bedre bevægelser
– Opretholde en sund vægt
– Forøge bevægelsesområdet
– Forbedre koordinationen
– Forøge fleksibiliteten
– En større evne til at komme sig efter skader

Ved at arbejde sammen som et team sikrer hundefitness også et bedre bånd mellem hunden og ejeren. Det er vigtigt, at du også træner de givne øvelser derhjemme.

 

Sports- og arbejdshunde

For sports- og arbejdshunde er et ordentligt fitnessprogram obligatorisk! For eksempel inden for agility, flyball, frisbee, hyrdning, lydighed og hundedans er det meget vigtigt at give de rigtige øvelser og træning både før og i løbet af deres sportsliv for at forhindre alvorlige skader. Men også hunde, der elsker at løbe / jogge med ejeren, lave canicross eller trække aktiviteter, har brug for en god fitness rutine. Afhængigt af hvad dit mål er med din hund, giver vi dig de rigtige øvelser, træning og rutiner, så din hund får et langt sundt liv!

 

Sundhedsproblemer

Der er visse sundhedsmæssige problemer, der kan opstå hos hunde, som kan afhjælpes med træningsøvelser. Hunde med gigt eller andre ledproblemer kan have en reel fordel af de rigtige fitnessøvelser – for at styrke musklerne omkring de berørte led. Dette hjælper med at aflaster de smertefulde jag der kan opstå under de daglige gåture, leg og træning.

Også i tilfælde af operation kan fitness være til stor fordel med genopbyggning af muskler for hunde

 

Uanset om din hund er en hvalp, en senior, et kæledyr eller en arbejds-/sportshund – er vores fitnessprogrammet velegnet til alle!

 

Vores hundefitnessinstruktør er Nienke de Faber – hundeadfærdsekspert og fitnesscoach. Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder fysioterapi.

Intake: 60 min –     425kr
1 lektion: 30 min – 195kr

starterpakke lille (intake + 5 lektioner) –   1325kr
starterpakke stor (intake + 10 lektioner) – 2225kr

Klippekort lille (5 lektioner) –     925kr
Klippekort stor (10 lektioner) – 1875kr

Strategies for Teaching Pet Dog Fitness | FitPAWS

Copyright © 2012 - 2021 dogactivitycenter.dk Design: CrossFade AV Producties.