Ofte Stillede Spørgsmål

Her kan du finde vores ofte sillede spørgsmål. Har du et ander spørgsmål? Du er velkommen til at sende os en mail via kontaktformulieren eller på info@dogactivitycenter.dk

 

S: Hvad er fordelene ved dagpleje?
A: Deltagelse i vores dagpleje har mange fordele for din hund. De vil lege med andre hunde, hygge sig med hunde og andre mennesker, vi vil tilbyde forskellige spil, gåder og legetøj under dit hunds dagpleje, og dine hunders samlede lykke forbedres.

 

S: Vil min hund være under opsyn hele tiden?
A: Ja, din hund vil være under konstant overvågning af en medarbejder i Dog Activity Center. I tilfælde af at der ikke er tilsyn, vil hundene blive adskilt.

 

S: Hvad sker der, når det regner, eller når det er for koldt til at være ude?
A: Vi har et indendørs område med en blød sofa, kenneler og et legeområde. I tilfælde af regn og kulde kan hundene komme ind for at tørre og varme op på alle tidspunkter.

 

S: Jeg har en hvalp, kan han komme til dagpleje?
A: Ja! Hver hund er velkommen på Dog Activity Center. Vi beder kun om, at alle hunde skal have deres fulde vaccinationer og en loppe-behandling.

 

S: Jeg har en ældre hund, der ikke spiller meget, vil han kunne komme på dagpleje?
A: Ja, hvis din hund er ældre og ikke spiller meget med andre hunde mere, tilbyder vi masser af andre aktiviteter. De kan enten socialisere sig med hunde, der er meget stille eller ældre, og vi vil bruge lidt ekstra tid på spil, gåder og endda nogle balanceøvelser.

 

S: Hvad sker der, hvis min hund ikke kommer sammen med en anden hund?
A: Hundene bliver aldrig overvåget. I tilfælde af at to hunde ikke følger med, holder vi dem adskilt under deres ophold.

 

S: Accepterer du kun veluddannede hunde?
A: Nej, alle hunde er velkomne til Dog Activity Center. Du kan altid bestille en træningspakke med din hunds dagpleje!

 

S: Min hund er ikke vant til en kennel, vil dette være et problem?
A: Normalt oplever vi ikke problemer med hunde, der ikke er vant til en kennel. De får deres egen kennel til hvert ophold, men de kan gå ind og ud, når de vil. I tilfælde af at din hund skal være i en lukket kennel, vil vi først øve på dette, så vi er sikre på, at din hund er behagelig.

 

S: Kan min hund overnatte?
A: I nogle tilfælde tilbyder vi overnatninger i vores hus. Dette afhænger af, om din hund kommer sammen med vores egne hunde, og af, hvor godt trænet din hund er. Din hund skal have været på dagpleje, før vi kan aftale en overnatning.

 
S: Hvorfor har du brug for at se mine hunde pas ved det første besøg?
A: For at holde alle hunde så sikre som muligt kræver vi, at alle hunde vaccineres fuldt ud. Dette inkluderer Parvo, Hepatitis, Leptospirosis, Distemper og Bordetella. Rabiës-vaccination er påkrævet, når du besøger Danmark som turist.

 

S: Kan du give min hund den nødvendige medicin?
A: Ja, jeg er også dyresygeplejesker, så det er overhovedet ikke noget problem at give din hund den rigtige medicin.

 

S: Accepterer du hunde af alle racer?
A: Ja, vi accepterer enhver race, størrelse og alder på hunde (så længe de er en lovlig race i Danmark)	
Copyright © 2012 - 2022 dogactivitycenter.dk Design: CrossFade AV Producties.