Voksen hund

Når du får en hvalp eller voksen hund, har du uden tvivl læst meget om at have en hund. Måske har du allerede en hund eller haft en hund i fortiden, som du har trænet. Dog er hver hund forskellig. Måske vil du gerne have hjælp til at træne din hund visse ting som lydighed, gå pænt, give slip på et legetøj / knogler, undervise i at sende ham tilbage til et sted osv.

Også en voksen hund kan stadig lære!
Vil du opdatere dine hunders lydighedsevner? I dette kursus arbejder du på båndet med din hund og lærer at forstå dens opførsel endnu bedre! Selvfølgelig vil vi også arbejde på lydighed, kommandoer og have ekstra tid til at arbejde på mindre problemer.

Hver hund og hver ejer er forskellig. Derfor har vi ikke gruppetræning, men vi tilbyder privat og personlig træning, der er specielt arrangeret til dig og din hvalp.
Hvad er fordelene ved privat træning?
* Lær med den hastighed, der passer til dig og din hund.
* Hele din familie kan deltage i træningen.
* Du kan beslutte, hvad du vil lære din hund.
* Du behøver ikke at vente på, at andre afslutter deres træning, hele træningen er baseret på dig og din hvalp.
* Da hver lektion vil blive tilpasset din hund, har vi brug for mindre lektioner for at lære din hund den rigtige opførsel.
* Du kan arrangere en aftale den dag og den tid, der passer bedst til dig. Vi kan også arrangere en aftale i dit hus, så du slet ikke behøver at rejse!

 

6 lektioner af 30 minuter: 975kr
2 lektioner af 1 time: 525kr

Gehoorzaamheid  Vervolgcursus   20160312_0061

Copyright © 2012 - 2022 dogactivitycenter.dk Design: CrossFade AV Producties.